Belgische beursgenoteerde vennootschap die investeert in zorgvastgoed

Appartementsgebouwen

 

Aedifica bezit appartementsgebouwen die centraal gelegen zijn in bloeiende en vlot bereikbare wijken van de voornaamste Belgische steden, en voornamelijk in Brussel. Het gaat in hoofdzaak om residentiële gebouwen, die soms toch plaats bieden aan kantoor- of winkelruimtes als ze gelegen zijn in stedelijke zones met een gemengd karakter

Aedifica verbetert onophoudelijk de kwaliteit van haar appartementenportfolio, die 862 eenheden telt. De renovaties van de gebouwen aan de Freesialaan en de Heliotropenlaan in Brussel werden in 2017 voltooid. Dit jaar staan nog investeringen gepland om het energieverbruik van de gebouwen te verminderen, zoals de installatie van zonnepanelen en LED-verlichting.”
Stefaan Gielens, CEO

 

Hieronder staan enkele voorbeelden van appartmentsgebouwen van Aedifica in Brussel:

Stephanie’s Corner

Dit gebouw met 27 appartementen werd in 2013 verworven door Aedifica en heeft een uitstekende ligging in het hart van de Louizawijk.

Residentie Chamaris

Dit gebouw met 23 gemeubelde appartementen werd in 2011 door Aedifica verworven en is gelegen in de Leopoldwijk. Het was historisch een kantoorgebouw van de jaren ’60, dat in 2009/2010 werd gerenoveerd en omgevormd naar een appartementsgebouw.

Zavel

Dit gebouw is gelegen in het centrum van Brussel, in één van de meest toeristische en bruisende handelswijken van de hoofdstad van Europa. Het werd ontworpen door de beroemde architect Jo Crepain.

Complex Opperstraat

Deze appartementsgebouwen werden verworven in 2005 en zijn gelegen nabij het centrum van Brussel. Ze worden momenteel gerenoveerd en opgefrist.