Belgische beursgenoteerde vennootschap die investeert in zorgvastgoed

Hotels

 

Aedifica heeft in het verleden 6 hotels in België verworven, die zij ter beschikking stelt van twee gespecialiseerde, professionele uitbaters op basis van langetermijnovereenkomsten.

Aedifica beschouwt haar hotels als niet-strategisch en heeft daarom een desinvesteringsprogramma voor dit segment opgestart.

Op 4 april 2019 heeft Aedifica een bindend bod aanvaard met het oog op de verkoop van haar hotelportefeuille. De transactie zal naar verwachting worden afgerond vóór de sluiting van het boekjaar 2018/2019. Raadpleeg ons persbericht voor meer informatie over deze transactie.

Enkele voorbeelden van Aedifica's hotels :

Eburon

Hotel Eburon is een voormalig klooster dat volledig gerenoveerd is tot een viersterrenhotel. Het hotel diende als decor voor de tv-serie “Dag en Nacht” die in 2010 op VTM uitgezonden werd en was één van de locaties voor “Mijn Restaurant! 2011” van dezelfde zender.

Martin’s Klooster

Martin’s Klooster, gelegen in het historische hart van Leuven, is sinds zijn uitbreiding in 2012 een uniek viersterrenhotel, dat 103 kamers telt.

Carbon

Hotel Carbon is een designhotel met vier sterren dat in 2008 een Europese prijs heeft gewonnen voor beste restaurantinterieur-design. Daarenboven werd het opgenomen in de lijst van de 50 beste nieuwe hotels ter wereld door het magazine Forbes Traveler.